Târgul Contex la Casa Tineretului

In perioada 28 iunie-2 iulie, se desfasoara o noua ediție a târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte Contex, gazduit de Casa Tineretului din Craiova (fosta Casă a Științei și Tehnicii), de pe strada Maria Tănase.

„Am luat decizia de a muta târgul Contex la Casa Tineretului, pentru că aceea este locația noastră unde organizăm de ani de zile târguri și expoziții și pe care craiovenii o cunosc. Aceasta ediția va fi deosebită față de celelalte, pentru că va include, pe lângă zona destinată cumpărăturilor, și o zonă de distracție pentru copii, cu tobogane și altele“, a declarat George Moțățăianu, directorul Direcției Târguri și Expoziții, din cadrul CCI Dolj.

La această ediție a târgului Contex vor fi prezenți producătorii cu colecții noi de îmbrăcăminte pentru primăvară-vară, cu pielărie, marochinărie, încălțăminte. Vor fi foarte multe produse pentru femei, în special, dar și pentru bărbați, declara organizatorii.

Dupa toate probabilitatile, prețurile vor fi mai accesibile accesibile. Este o promisiune facuta de catre comercianții care spun că au produse pentru toate gusturile și vârstele.

Publicul interesat este invitat sa viziteze targul, programul desfasurandu-se zilnic intre orele 10.30 si 19.30, iar accesul este gratuit.

targ-craiova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.