Kaufland Romania in Craiova

Kaufland Romania a deshis marti, 16 mai, un nou magazin in Craiova, acesta fiind cel de-al treilea din oras si cel de-al 115-lea al retelei la nivel national.
Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, creeaza aproximativ 100 de locuri noi de munca in Craiova si astfel sustine dezvoltarea comunitatii locale.

Acest nou hipermarket este situat in cartierul 1 Mai, pe str. Doctor Nicolae Ionescu Sisești, nr. 23 – 23A și are o suprafață de vânzare de 2421 metri pătrați, dintr-o suprafață totală de 2965 metri pătrați.

Programul magazinului este de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00. Parcarea cuprinde 195 de locuri pentru mașini și12 rastele pentru biciclete.

Magazinul este construit în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, prin faptul că oferă vitrină de produse to go, vitrină băuturi răcite, brutărie repoziționată lângă raionul de Legume-Fructe.

În exterior, noul magazin pune la dispoziție clienților și un punct Grill cu preparate gustoase, pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid. De asemenea, Hipermarket-ul este prevăzut și cu spații comerciale, precum: farmacie Sensiblu, magazin Internity, punct Xpress de difuzare a presei, cofetăria Aida și bancomat ING.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări și o rețea de 115 magazine în România.

foto

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.