Evenimente Craiova 2017

Cateva dintre cele mai importante evenimente care vor avea loc in Craiova in urmatoarea perioada a acestui an 2017, evenimente organizate de catre institutii craiovene.

Zilele Educatiei Medicale 8-20 mai 2017

Sunt organizate de catre Societatea Medicina Craiova Studenților (SSMC), care este o organizație non-politică, non-guvernamentala si non – profit, care opereaza atat in sensul de promovarea si apararea intereselor profesionale, sociale si culturale ale studenților de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, cat și în favoarea propagandei medicale și culturale în randul populatiei.

Fundamente în educația copilului, cu Prof. Florian Colceag

O conferinta care se desfasoara miercuri, 17 mai 2017, la Hotel Europeca, incepand cu orele 17 si in care evenimentul se adresează parintilor, educatorilor, pedagogilor si celor interesați de aspectele educationale.
Prof. Florin Colceag este matematician, doctor în economie al Academiei de Studii Economice, autor al unor teorii pe complexitate, specialist în modelare matematica, presedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education, autorul a nenumărate articole si a catorva cărti de referinta în domeniul educatiei.

Conferinta Mediul de afaceri si digitalizarea

Activitatea conferintei se desfasoara in data de joi 18 mai, in incinta Hotel Meliss si acest eveniment este adresat antreprenorilor, managerilor sau liber profesionistilor, din orice domeniu de activitate.
Participarea este gratuita, iar participantii beneficiaza de:
– promovare în cadrul evenimentului;
– clienți/ parteneri noi de afaceri;
– informații despre noi oportunitati;
– înscriere gratuita într-o platformă internationala de comert online;
– promovare locala, naționala si internationala.
Organizator este Top Training System

Targul de Comert al Olteniei

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor, fiind la a doua editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017, in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, iar majoritatea companiile prezente la acest targ al Olteniei, vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada, constand in premii, tombole si vouchere de reduceri.

Agro Oltenia editia I

Cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile, in perioada 13-15 octombrie 2017, in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
Participantii vor fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil, pe durata targului fiind organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

foto

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.